Evenement Beëindigd

Nog geen beoordelingen
52 x Bekeken

Omschrijving

Aug 11
2022

Evenement details

Lid van de Oranjevereniging ben je natuurlijk niet voor niks. Je bent blij met alles dat we organiseren. Tijdens de feestweek wil je vaak naar de feesttent. Maar dan moet de Oranjevereniging wel een beetje helpen en dat doen we dus.

Je bent met een passe-partout natuurlijk goedkoper uit. We maken het ook makkelijker voor je. Je passe-partout is deze keer een soort bankpasje dat prima in je portemonnee of bij je telefoon past. Zo heb je hem altijd bij je.

Voor je gaat boeken: zoek je lidnummer (vier cijfers) van de Oranjevereniging op. Die heb je nodig om te boeken. Als we jouw emailadres hebben, dan hebben we je recent een email gestuurd met jouw gegevens erin. Hebben we jouw email niet (in 2022..) en staat je nummer ook echt niet op onze contributie afschrijving, dan kun je een email sturen naar bestuur@oranjevereniging-lexmond.nl. Het antwoord kan even op zich laten wachten, we zijn druk met de feestweek.

Als je de passe-partout koopt, dan ontvang je op je emailadres een bevestiging. Bewaar die goed. Je hebt de bevestiging nodig om je pasje later op te halen bij de Oranjevereniging. Je krijgt vanzelf bericht wanneer je de passe-partout kan ophalen.

Veel plezier op Feestweek Lexmond.

Help! Ik ben geen lid..
Daar kun je zelf wat aan doen. Google is your friend. Je kunt ook een Passe-partout niet-leden kopen op deze site. Als je elke avond komt, dan ben je daarmee nog steeds goedkoper uit.
Wat niet kan is proberen om toch een passe-partout voor leden te kopen. Leden moeten namelijk hun passe-partout afhalen in Lexmond en dan controleren we of je lid bent. Als je geen lid bent moet je ter plekke 15 euro bijbetalen, tot de prijs van een gewoon passe-partout. Wil je dat niet, dan krijg je geen passe-partout en ben je jouw geld kwijt. Dat klinkt niet gezellig, dus doe dat niet.

Letop de shop word in een nieuw scherm geopend. In deze shop zijn enkel de passe-partouts verkrijgbaar. Voor het aanschaffen van losse tickets kijk op het evenementen overzicht

Feesttent Lexmond

Nieuwe Rijksweg 20, 4128 BM
Lexmond, Utrecht
Nederland

https://www.feestweeklexmond.nl

Contact